Logo Dark

¿Qui Som?

A Saned, som consultors internacionals d'aliments i begudes des de 1994. Oferim planificació general als nostres clients a nivell global.

Plantegem solucions en F&B per a escenaris big room, d'alta qualitat pel que fa a la producció i servei d'aliments.

"L'objectiu és sempre maximitzar els ingressos d'aliments i begudes, la rendibilitat dels espais i el valor dels actius per al vostre projecte."

Carlos Diez
Carlos Diez

Senior Manager

Serveis

Assessorament i desenvolupament de projectes des del pragmatisme més absolut.

Ha arribat l'hora d'iniciar el nostre projecte. Cal optimitzar la inversió buscant els proveïdors adequats, guiant-los durant l'execució del projecte i corregint els problemes que vagin apareixent, en definitiva, supervisant tots els aspectes del nostre negoci.

Les taules de debat seran el pa nostre de cada dia, per a les quals caldrà aportar informació, criteris vàlids i experiència en el sector.

Els nostres especialistes en F&B s'han associat amb líders i desenvolupadors globals en molts sectors empresarials, des d'aeroports, hotels, centres comercials, pubs/club, estades esportives d'entreteniment fins a desenvolupaments d'ús mixt.

Serveis integrals per a l'hostaleria

A SANED/MACFRIN som referents en cuines i bufets a tot Espanya i, recentment, a l'estranger. Som fabricants i realitzem tot tipus de projectes i assessoraments amb lliurament "claus en mà".

Des del 2019, duem a terme tot l'I+D+I per a tota mena de clients del canal horeca, aconseguint posicionar-nos al mercat amb marca pròpia i una relació qualitat-preu sense competència.

Servei de Reparacions 24/7

A SANED, oferim un servei de reparacions disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, un avantatge clau que marca la diferència per als nostres clients.

Gràcies a l'experiència de Fred Marçal, que porta més de 30 anys de servei, comptem amb un equip altament capacitat per resoldre fins i tot les reparacions més complexes i urgents amb eficàcia i rapidesa.

Confia en SANED per a solucions immediates i professionals quan més les necessitis.

Aplicació de noves tecnologies

Cada dia apareixen noves tècniques de treball, que utilitzant-les de forma adequada, ens poden ajudar en l'assoliment dels nostres objectius. No cal dir que l'experiència d'haver-hi treballat amb elles indica quina s'adaptarà millor al nostre negoci, ja que la quantitat de noves ofertes que apareixen cada dia al mercat exigeix un gran esforç d'adaptació, al personal que les utilitzarà, i d'integració dins de la nostra forma de pensar.

Un espai apart mereix la gastronomia, que per la seva velocitat de canvi, nous productes al mercat i formes de treball alternatives mitjançant l'aparició de nous equips i tecnologies, requereix la creació d'un departament exclusiu de supervisió i posada al dia.

L'objectiu és sempre maximitzar els ingressos d'aliments i begudes, la rendibilitat dels espais i el valor dels actius per al vostre projecte. Els nostres especialistes en F&B s'han associat amb líders i desenvolupadors globals en molts sectors industrials a nivell nacional, des d'aeroports fins a hotels, centres comercials, restaurants, clubs, estades esportives i d'entreteniment i desenvolupaments d'ús mixt.

Previsió de volum sostenible

Maximitzi la superfície bruta destinada a aliments i begudes del vostre projecte i augmenteu els ingressos, les vendes i el valor dels actius del projecte a través de la captació de participació de mercat.

Necessitats operatives

El participar des d'una fase embrionària en el projecte garanteix que la dimensionament de les àrees de producció seran les correctes i que el gaudi dels clients està garantit sigui quina sigui l'oferta final que es defineixi. Per això, la nostra experiència, pragmatisme i èxit com a jugadors de camp en actiu és primordial.

Equipem amb coneixement de causa, coneixem les necessitats de l'operativa i elaborem tots els dissenys necessaris mitjançant renders 3D i plànols que garanteixen l'error ZERO abans de prendre qualsevol decisió final.

I+D

Estar d'esquenes a la investigació i al desenvolupament és estar d'esquenes al progrés i a la rendibilitat. La capacitat de la nostra empresa d'assimilar canvis i d'estar en línia amb el mercat en què convivim és igual a la capacitat d'èxit que obtindrem. Com més àmplia sigui l'abast d'integració del nostre producte, més àmplia serà l'acceptació del mateix i, per tant, els resultats es transformaran en beneficis dins del compte d'explotació.

El que succeeix és tan important com la comunicació de què ha succeït i, sense cap mena de dubte, dirigir correctament aquesta comunicació, tant al nostre equip com al mercat al qual ens dirigim.

Gestió

En els primers passos del nostre negoci, rebrem una gran quantitat d'informació derivada de l'activitat pròpia, que caldrà analitzar seguint els criteris i objectius predeterminats.

A més a més, aquests anàlisis d'informació (dades, xifres) requeriran correccions immediates, reorientant ràpidament les possibles desviacions que en els moments inicials solen succeir. Per tot això, intervindrem directament en el compte de resultats compartint anàlisis i decisions amb les persones que l'empresa hagi determinat per a aquest fi.

RRHH

El 50% del nostre èxit empresarial depèn directament de l'equip humà amb el qual comptem. Els problemes més habituals en els negocis d'hostaleria actuals són la manca de personal preparat i la rotació del mateix.

El sobresou que s'acostuma a pagar per personal preparat acaba sent una càrrega insostenible si s'aplica a tots els departaments. Per això, és de vital importància incloure en els pressupostos d'obertura de negoci una partida anual, ajustada a la magnitud de la nostra empresa, en formació de personal. Igualment, cal comptar amb el departament de RRHH, propi o extern, que ens ajudi en la selecció dels candidats òptims per a cada lloc.

Departament d'assessoria en línia

L'estar en contacte directe en línia amb tots els nostres clients ens permet donar una resposta ràpida a les consultes que es presenten dia a dia, així com analitzar balanços i estadístiques que es produeixen, podent rectificar i corregir aquelles desviacions detectades abans del tancament periòdic del nostre exercici..

Projectes

Alguns dels projectes realitzats per Saned FB Consulting en l'àmbit de la restauració, tant a nivell nacional com internacional.

Casa Emilio - Puebla, México

Consultoria gastronòmica. Disseny de menús. Obertura.

Capacitació en noves tecnologies.

photo-3

SHA - Ghoa Beach Club - Barcelona, España

Disseny integral de beach club i open air disco.

Programació i creació de l'oferta diürna i nocturna. 5000 m2.

photo-3

Sushita - Madrid, España

Consultoria general.

photo-3

La Burg - Hamburguesería Gourmet - Barcelona, España

Consultoria general completa.

photo-3

La Mostaza - Puebla , México

Consultoria general completa.

photo-3

Casa Rafael - Londres, Inglaterra

Consultoria general completa.

photo-3

Circulo de Bellas Artes - Madrid, España.

Creació de l'oferta gastronòmica.

Direcció general de departaments F&B.

photo-3

Museo Thyssen - Madrid, España

Direcció general de departaments F&B.

photo-3

Casa de America - Madrid, España

Direcció general de departaments F&B.

photo-3

Circulo Ecuestre - Barcelona, España

Esdeveniments de catering. Direcció general de restaurant i bars.

photo-3

Shoko - Barcelona, España

Consultoria de les àrees F&B. Creació de l'oferta, obertura i seguiment.

photo-3

Buda México - Puerto Vallarta, México

Disseny integral.

photo-3

Buda Espai - Andorra

Disseny integral. Consultoria integral. Direcció general.

photo-3

Life Oyster Bar - Polanco , DF, Mexico

Creació conceptual.

photo-3

Acqua - Nuevo Vallarta, Flamingos, México

Creació conceptual. Disseny i creació de l'oferta F&B.

photo-3

Fashion Valley - San Diego , USA

Food court F&B head manager.

photo-3

Buda Restaurante - Barcelona, España

Direcció de les àrees F&B.

photo-3

Rafayel Hotel 5* - Londres, Inglaterra

Creació de l'oferta i disseny de les àrees F&B. Creació del departament F&B. Obertura i seguiment.

photo-3

Joséphine - Barcelona, España

Canvi de l'oferta gastronòmica. Direcció general F&B.

photo-3

Villa Bugatti - Cabrera de Mar, España

Explotació conjunta amb la propietat. Esdeveniments fins a 800 persones. Direcció general F&BB.

photo-3

Finca La Mora - Toledo, España

Organització de catering per a 2000 persones.

Reunió de presidents Espanya - EUA. (Aznar - Bush)

photo-3

Palcos VIP circuit de Catalunya

Servei F&B durant 3 anys per a Banco Sabadell, Campsa, Repsol i Camel.

photo-3

Restaurante la Encomienda - Puebla, México

Projecte executiu. Expansió de franquícies (4 locals a Mèxic), consultoria general F&B, obertura i seguiment.

photo-3

FC BARCELONA

Càtering Primer equip masculí FCB, Barcelona.

photo-3

FC BARCELONA

CE JOAN GAMPER - Alimentació diària Primer equip masculí FCB - Desplaçaments i Match Day.

photo-3

LA MASIA - FC BARCELONA

Alimentació diària dels residents a la millor escola de futbol del món i seccions del FCB.

photo-3

FC BARCELONA

Càtering Primer equip masculí - Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona.

photo-3

Per què Saned?

Els projectes amb garanties d'èxit neixen en taules de treball multidisciplinàries. Saned aporta el pragmatisme, indispensable per dimensionar correctament les inversions i garantir la qualitat del servei i del producte sigui quin sigui aquest finalment. Elements indispensables per maximitzar les vendes amb la menor de les inversions.

Som l'equip professional indispensable en la planificació de qualsevol projecte perquè tenim una visió operativa d'alta qualitat, dominem tot tipus d'escenaris, serveis, gastronomies amb experiències sobre el terreny que poques empreses tenen o només aporten a nivell teòric.

Els nostres Clients

Aquestes són algunes de les empreses que confien en Saned FB Consulting

Contacte

Telèfon:

+34 937 90 40 93

Adreça:

CL. Jaume Isern, 55
08302 Mataró BARCELONA